Rólunk mondták! :)

„Tavaly voltunk a stúdióban karácsonyi fotózáson, ami nagyon vidám hangulatú volt. A képek közül alig tudtunk választani, olyan sok szuper volt. Szeretnénk idén is menni. 😉😊(T. Melinda)

„Férjemmel tavaly voltunk nálatok karácsonyi fotózáson idén is szeretnénk menni!😊 Gyönyörű volt a stúdió és a berendezés, kellékek!! Nagyon jó hangulatban telt a fotózás és szuper képek készültek amiből több kép is a falunkat díszíti!🥰 Amikor a képeket átvettük is nagyon jót beszélgettünk veletek! Nagyon szuper és jó lelkű emberek vagytok!! Csak ajánlani tudlak titeket mindenkinek!!🥰😘 „(Kné D. Dalma)

„Többször voltunk már a KoMo Studio-nál fotòzáson. Házunk falait az általuk készìtett gyönyörű képek dìszìtik, amikre minden nap öröm ránézni. Akár babakorukban, akár már kisgyermekként fotòzták a gyermekeinket, elmondhatom, hogy nagyon kedvesek, értenek a gyerekekhez és mindig tökéletes alkotásokat kaptunk tőlük. Szìvből ajánlom őket mindenkinek!” (Dr. Molnár N.)

„Kismama fotózáson jártunk Orsiéknál és amint beléptem a stúdióba tudtam, hogy szuper hangulatban fog telni a fotózás. Fel idéztük az esküvőnk egy-egy pillanatát, mert bizony az esküvői videónkat is Orsi és Árpi készítette. Fantasztikusan szép képeket kaptunk, profi videót. Örülök, hogy megtaláltunk Orsi és a jövőben is Titeket keresünk fotózással kapcsolatban! Kedves, barátságos, közvetlen, PROFI Páros, csak ajánlani tudom Mindenkinek! 😊” (K-Rácz B.)

„Nagyon szépen köszönjük a szuper fotókat! Egész este csak gyönyörködtünk bennük, azért válaszolok ilyen megkésve 🙂 Szuper ügyesek vagytok, mi is nagyon jól éreztük magunkat Veletek mint mindig! 🙂 Ezentúl is csak Veletek tudjuk elképzelni, legyen szó a jövőben bármilyen egyéb fotózásról 🙂” (Edina és Peti)

„Megkaptuk a képeket, és egyből csináltattunk is egy hatalmas vászonképet a családi fotónkból. Nagyon szépen köszönjük, már készülünk a novemberre 😉” (Réka és Gergő)

„Sosem tapasztaltam még ilyen segítőkészséget , ilyen hozzáállást egy fotóstúdióban sem! Olyan figyelmességgel volt felénk Orsi, hogy arról csak áradozni lehet!!! Nagyon-nagyon szépen köszönünk mindent, kizárólag csak ezt a fotóstúdiót fogom felkérni a jövőben is bármilyen hasonló munkához! Az üdítős gesztus előtt is le a kalappal, köszönjük szépen nagyon jól esett!!!! (Evelin)

„Szia Orsi! Nagyon szépen köszönjük! Imádjuk őket. Nagyon ügyes vagy! Köszönjük a sok türelmet és a szuper munkát! 💖💖💖💖Sok puszi, Orsi, Isti és a kis barátnőd, Panka 😍😍😘😘

„Orsi! 💖Ezek a képek csodásak lettek! Szépen el is sírtam magam örömömben ahogy néztük 😬 😇😊 nagyon nagyon köszönjük, a nagyon profi munkátokat!!!! És ez a csomagolás amiben megkaptuk, a cuki pendrive 😍😍 köszönjük!” (Piroska és Marci)