Rólunk mondták! :)

„Nagyon szépen köszönjük a szuper fotókat! Egész este csak gyönyörködtünk bennük, azért válaszolok ilyen megkésve 🙂 Szuper ügyesek vagytok, mi is nagyon jól éreztük magunkat Veletek mint mindig! 🙂 Ezentúl is csak Veletek tudjuk elképzelni, legyen szó a jövőben bármilyen egyéb fotózásról 🙂” (Edina és Peti)

„Megkaptuk a képeket, és egyből csináltattunk is egy hatalmas vászonképet a családi fotónkból. Nagyon szépen köszönjük, már készülünk a novemberre 😉” (Réka és Gergő)

„Sosem tapasztaltam még ilyen segítőkészséget , ilyen hozzáállást egy fotóstúdióban sem! Olyan figyelmességgel volt felénk Orsi, hogy arról csak áradozni lehet!!! Nagyon-nagyon szépen köszönünk mindent, kizárólag csak ezt a fotóstúdiót fogom felkérni a jövőben is bármilyen hasonló munkához! Az üdítős gesztus előtt is le a kalappal, köszönjük szépen nagyon jól esett!!!! (Evelin)

„Szia Orsi! Nagyon szépen köszönjük! Imádjuk őket. Nagyon ügyes vagy! Köszönjük a sok türelmet és a szuper munkát! 💖💖💖💖Sok puszi, Orsi, Isti és a kis barátnőd, Panka 😍😍😘😘

„Orsi! 💖Ezek a képek csodásak lettek! Szépen el is sírtam magam örömömben ahogy néztük 😬 😇😊 nagyon nagyon köszönjük, a nagyon profi munkátokat!!!! És ez a csomagolás amiben megkaptuk, a cuki pendrive 😍😍 köszönjük!” (Piroska és Marci)