Rólunk :)

Reklám, image, esküvői film- és fotókészítéssel, valamint 

 fotóstúdió bérbeadással foglalkozunk.

Jól felszerelt fotóstúdiónkban kismama, gyerek, családi, portré, business, glamour és termékfotókat készítünk.

Fotós kollégák számára pedig szívesen rendelkezésre bocsátjuk a stúdiónkat, hogy tudjanak fejlődni, portfóliót bővíteni.

Csapatunk:

Molnár Orsi vagyok. Fotós, operatőr, vágó, álmodozó és „két végletű”, így mind egy személyben. Szeretem a kihívást és a változatosságot. 🙂 Imádom az autómat (Alfa Romeo 156 Fl), mellyel, ha időnk engedi, Alfa Romeo találkozókra járunk Árpival. Rajongok a filmekért,  különösképp azokért, melyek több módon, egyszerre hatnak rám. Tinikorom két kedvenc filmje: A cápa és a Psycho volt , melyek egyszerre voltak félelmetesek és elképesztőek számomra. Mondanom sem kell, hogy a mai napig imádom a cápákat, sajnos Nyíregyházára vagy Budapestre kell utaznom, ha szemezni szeretnék velük 🙁 Ami nélkül pedig nem tudok dolgozni, retusálni, vágni, az a zene,  imádok énekelni, azaz halandzsázni (bikicsunáj) és ülve táncolni a számítógép előtt 😀  Jelszavam:   „Kevesebbet kihozni magadból, mint amire képes vagy: az semmibe venni képességeid.” (Steve Roland Prefontaine)

Kosztelnik Árpád vagyok, operatőr. Szeretem a kütyüket minden mennyiségben, érdekel a fotó- és videótechnika fejlődése, az újdonságok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, és a sok modern zenelejátszó után, újabban visszatértem fiatal korom nagy kedvencéhez a bakelit lejátszóhoz,  rájöttem, hogy white fülű vagyok 🙂 A másik nagy kedvencem a horgászat, ülni a napon, hideg sört kortyolni és várni a kapást.  🙂